Wegwerkzaamheden aan de Bleek, Kuipwal en Scheepsingel

Gepubliceerd op: dinsdag 24 augustus 2021 | 15:28

In opdracht van Gemeente Harderwijk start aannemer Hoornstra-Ophof Infra maandag 6 september met de werkzaamheden aan de Bleek, Kuipwal en Scheepssingel te Harderwijk. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 31 oktober.

De werkzaamheden worden opgesplitst in vier fasen

  • Fase 1: De Bleek (vanaf rotonde ANWB-winkel t/m kruising Waltorenstraat/Kuipwal)
  • Fase 1a: Kruising Waltorenstraat/Kuipwal
  • Fase 2: Kuipwal, vanaf kruising Waltorenstraat tot minirotonde Burgemeester de Meesterstraat
  • Fase 3: Minirotonde Burgemeester de Meesterstraat

De werkzaamheden kunnen hinder geven voor het verkeer naar winkels, woningen en parkeergelegenheden. Tijdens de werkzaamheden aan de Bleek is de parkeergarage Vuldersbrink en de binnenstad bereikbaar via de Burgemeester de Meesterstraat. Het verkeer wordt vanaf de kruising Waltorenstraat/Kuipwal begeleid door verkeersregelaars. Het gemotoriseerd bestemmingsverkeer naar de parkeergarage van het appartementencomplex Stadsbleek wordt ook begeleid door verkeersregelaars. 

De werkzaamheden aan de kruising Waltorenstraat/Kuipwal neemt ongeveer twee dagen in beslag. De binnenstad is dan bereikbaar voor personenauto’s via de Grote Poortstraat en Sint Annastraat. Verkeersregelaars begeleiden deze omleidingsroute. Direct omwonenden zijn inmiddels al per brief geïnformeerd.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden, bereikbaarheid of andere zaken? Neemt u gerust contact op met Lucilla van den Brink van Hoornstra Ophof. Zij is op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 06 45 46 51 79 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harderwijk Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Harderwijk Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Harderwijk een uniek platform om zich te profileren. 

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL